Image

Harry

Harry van der Meer is ruim 10 jaar geleden gestart met Gymwijzer. Met zijn ruim 45 jaar ervaring in het bewegingsonderwijs kon hij al zijn kennis en expertise kwijt in de ontwikkeling van Gymwijzer! en Volgwijzer! Ook heeft Harry aan de wieg gestaan van de methode de Lesbrieven en het boek Gymmen in de grote gymzaal. Vanuit zijn passie dat ieder kind gelijke kansen moet krijgen heeft hij Gym- en Volgwijzer! ontwikkeld. Harry is hiermee grondlegger van het formatief handelen met een digitaal leer- en volgsyteem in het bewegingsonderwijs.

Image

Sjoerd

Sjoerd Jenninga heeft ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs. Na het behalen van zijn HALO diploma is hij op verschillende scholen als vakleerkracht bewegingsonderwijs en bij een betaald voetbal organisatie (BVO) als trainer aan de slag gegaan. Ook werd Sjoerd voorzitter van de Stedelijke Vakgroep Bewegingsonderwijs groot Leiden, in samenwerking met Sander. Binnen deze werkvelden heeft hij verschillende competenties verworven waardoor Sjoerd bekend staat als een gedreven man met veel overzicht die op meerdere vlakken tegelijk kan meedenken. Zodoende wil Sjoerd een grote impact hebben om de maatschappij veel actiever te maken. Ook denkt Sjoerd graag mee over de interactie en de kwaliteit ervan in de sport.

Image

Sander

Sander van Weerlee-Feenstra heeft 20 jaar ervaring in het onderwijs. Na het behalen van het PABO diploma, met leergang bewegingsonderwijs, is Sander twee jaar als groepsleerkracht aan het werk geweest. Uiteindelijk koos Sander voor de gymzaal en het bewegingsonderwijs. Na een aantal jaar werd Sander voorzitter van de Stedelijke Vakgroep Bewegingsonderwijs groot Leiden waar in de gemeente Leiden in samenwerking met Sjoerd grote stappen zijn gemaakt op het gebied van bewegingsonderwijs. Volgens Sander moet de maatschappij actiever worden door het bewegen competent gericht en adaptief aan te bieden, voor iedereen.